За нас

Здравейте и добре дошли на нашата страница!

Ние сме екип от млади и креативни фотографи, обединени под обща кауза, а именно любовта ни към интериорната фотография. Или начинът, по който показваме и изразяваме естетиката на вътрешното обзавеждане, показани върху емоциите на нашите клиенти.

В наше лице ще откриете силно мотивирани млади хора, които разполагат с огромен обем от знания, компетенции в областта на видео и фото маркетинга, и не на последно място с професионална техника от висок клас.

Нашата ценност се крие в целостта на нашия дългогодишен опит и силата на взаимоотношенията ни както с отделни клиенти, така и с водещите ни партньори.

********************************************************************************

Камерата е паспорт. Но това е и компас. Като фотографи, ние вярваме, че нашите камери ще ни отведат някъде. До далечни места. Към кариера, изпълнена със смисъл. За живот, живял според нашите условия. На място, където намираме гъвкавост и свобода. Но колкото и далеч да ни отведе, фотографията винаги ни връща към нещата, които са най-важни: нашите спомени, историите и нашите уютни домове. Хвърлете един поглед през стари фотоалбуми или се разходете из залите на галерия.

Ще намерите повече от отделни изображения – ще намерите домашният уют, уловен за части от секунди. Това са познаващите усмивки от 50 години брак; това е бързането да вървите по пътеката, за да се отдадете на цял живот любов. Това е раздвижването на пролетта от семейни фотосесии, отразяващата тишина през призмата на интериорния дизайн. Ето защо „Интериорна фотография“ съществува. Това е нашето призвание.

Последни публикации

интериорната фотография

Какви са тайните на най-добрата интериорна фотография – III част

На начинаещите фотографи най-често се препоръчва да се опитат да пресъздадат атмосферата, като предварително надникнат в някои модни списания за […]

Вижте повече
снимки на интериора

Какви са тайните на най-добрата интериорна фотография – II част

Фокус и експозиция Професионална препоръка: Използвайте най-ниската ISO, бленда от порядъка на f16 или f22, бавни скорости на затвора и […]

Вижте повече
интериорна снимка

Какви са тайните на най-добрата интериорна фотография – I част

Фотографията е една от най-красивите форми на изкуство, доста широко разпростране но, което изглежда лесно за научаване, затова често хората […]

Вижте повече